Elina Sundström
Yoga World

God kväll!

Allt för hälsan-mässan startade i dag och Yoga World är på plats i dagarna tre. Här kan ni ta del av samtalet med Mandella Bjerking Raeder. Hon har i över 10 år jobbat med yoga som behandlingsmetod vid ångestproblematik, självskadebeteenden, ätstörningar, träningsmissbruk och psykisk ohälsa.

Jag är mycket glad att åter få prata med Mandella om dessa frågor. Hon medverkar nämligen även i min bok “Hälsohets”, där hon bidrar med värdefulla insikter och erfarenheter utifrån hennes syn på yogaterapi och hälsa.

Vi talar om att möta och vara i sina känslor, i stället för att dämpa med olika beteenden som kan vara destruktiva. Tack Mandella!

Tack Christina Walfridsson för filmningen ?

 

Annons
Annons

2 kommentarer

  1. Hej
    Hittade precis hit via By Little Nea, vilken inspirerande blogg du har! Ska läsa läsa en annan dag, nu har jag bara ögnat igenom lite. Ska bl a läsa inlägget om anhörig, har själv skrivit om det på min blogg, om att vara anhörig till någon som är svårt sjuk. I det här fallet är det jag som är sjuk i utmattningssyndrom. Kämpat och börjar stå på mina ben men det är en resa kvar, ja resan slutar nog aldrig. Önskar att jag kunnat vara på mässan men i mitt tillstånd är det omöjligt. Önskar dig fortsatt fina dagar. Kram

    1. Hej Eva! Tack för din kommentar! jag hoppas att du återhämtar dig väl och tar hand om dig så som det låter som att du gör nu! Tyvärr många i dag som känner igen sig i vad du skriver om. Stor kram ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.