Elina Sundström
Yoga World
Resa i Yoga

Ära ditt mind-set

“It’s all about the mind set: If you can not find that feeling of honouring inside of you, think about someone you have very easy to honour. Someone you love – a parent, child or a good friend. Once you think about that person, you have changed your state of mind – and that affects your nervous system, your emotions and how you react to the rest of the world”.
– Elena Brower

En vacker hjärtlig klass om att ära våra kroppar och varandra på Wanderlust festival i dag.

Annons
Annons

2 kommentarer

  1. Så fint, så bra ❤ Och inlägget om yogautmaningar – jag beundrar ditt sätt att tänka och din visdom. Och så är du grymt snygg oxå (även om det är en världslig sak ?) Ser fram emot att få träffa dig så mycket! Kram

    1. Å men underbara du tack så mycket! Wow fina jag blir alldeles rörd.
      Ser så mycket fram emot att träffa dig ❤

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.