Elina Sundström
Yoga World
Resa i Yoga

Stå emot stormar

Jag gick längs den slingriga stigen. Dramatiskt hav på ena sidan. Vitbrusande vågor mot höga klippor. På andra sidan vidsträckta gröna kullar. Höga berg i horisonten. Jag såg dem inte först. Hästarna som stod tätt, vända från vinden. Så stilla att jag förtrollades med blicken. Som ett meditationsdristi, jag stannade i steg och tanke. Sedan gick jag vidare längs den slingriga stigen, medan de stod kvar, stabilt.

Vad väntade de på? Var det bäst skydd just där? Bäst överblick? Eller hade det bara hänt sig som så, att de stod just där, tätt ihop, och kunde härda igenom vilken storm som helst i sin formation.

Jag vill tillbaka och fråga dem nu. Hur man står ut, när man överkommer stormar, på hästars vis.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.