Elina Sundström
Yoga World
AustralienResa i YogaYogafilosofiska funderingar

Låt medmänskligheten få synas mest

Vaknade i går till de fasansfulla nyheterna från Stockholm, scrollade genom fb för att se att vänner är okej och skrev till släkt. Vet inte riktigt hur man hanterar känslor vid en sådan händelse där någon attackerar trygghet, frid och tar människors liv, mitt sätt blev att läsa på.
Jag har sett många som väljer att fokusera på att hålla ihop och inte låta ondska få oss att tappa tro – på demokrati, samhället eller varandra. Så mycket ont sker varje dag runt om i världen, det blir påtagligt nära när det drabbar ens hemtrakter, men också så mycket fantastiskt gott och fint, som pågår hela tiden. Inte sällan är de här kontrasterna verkliga samtidigt. Att visa medkänsla när något sker, tillåta sig att känna utan att ätas upp, och samtidigt kunna välja glädje i sitt liv, det är alltid en svår balansgång.
I morse svalde jag en klump av blandade känslor, gjorde mig redo för en dag i Blue Mountans, utanför Sydney, med ett härligt gäng, i en helt övergalet mäktigt vacker natur. Vi lever i en undebar och hemsk värld och allt däremellan. De fina delarna behövs än mer, när det som inte får hända sker.
Alla tankar går till er som går igenom svårigheter just nu. Var än i världen det är. Och extra mycket till Stockholm nu. Medmänskligheten och godheten är störst, låt det få synas stort.
17634305_10158494040070346_6614071532410607586_n
Annons
Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.