Elina Sundström
Yoga World
Resa i Yoga

Yoga i regnskogen på Borneo

Hej!
För er som läste Yoga World i höstas, läste ni kanske reportaget med Didi, yoganunnan som är heltidsvolontär med yoga och sociala projekt på Bali och som arrangerar yogaresor till Bali och Borneo. I mitten av november håller hon en veckolång yoga och meditationsresa med kulturella inslag och naturupplevelser, och där överskott går till sociala projekt i landet. Vill du med? Jag kommer med och skriver om resans alla erfarenheter och delar med mig av Didis visdom och hennes projekt – och det vore fint att se dig Yoga World läsare med också. Så här presenteras resan – läs mer här och där kan du boka resan och hitta kontaktuppgifter. Du kan också nå Didi direkt på didi@joyfuljourneys.se

Yoga2

Välkommen till en fantastisk upplevelse i Borneos regnskog. Du bor på ett retreatcenter omsluten av djungelns alla läten. Genom en blandning av yoga, meditation, utflykter och god renande mat har du möjlighet att få en helrenovering av både kropp, sinne och själ. Samtidigt får du en stor upplevelse av Borneos natur och kultur.
I resan ingår:
– Långa härliga yogapass
– Meditationer
– Svensk yogalärare/gruppledare
– God vegetarisk mat och detox
– Boende på retreatcenter mitt i regnskogen på Borneo
– Traditionell Borneo-massage
– Utflykter till vattenfall, kulturby och orangutanger

Det finns även möjlighet att förlänga vistelsen med 3-dagars sol- och bad på en paradisö.

Yoga2

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.