Elina Sundström
Yoga World

På en och samma vecka har jag hunnit inte leva som jag lär flera gånger, och än är inte möjligheterna till misstag och framgång slut:

– Prestationsångestat väldigt rejält över en föreläsning (med läskigt många deltagare) som tar upp att vi är inte våra prestationer. (Jag vill ju att deltagarna ska få ut mycket av föreläsningen som de tagit sig tid att gå på, och att jag ska kunna förmedla sammanhängande, bra grejer på ett schyst vis till dem!)

– Nervös-ätit och ångestat över att jag nervösätit, även detta samtida som jag gått igenom ovan nämnda föreläsning, med hälsohetstema. High five! (Okej det var inte så kul just då).

– Skrivit en text med tema lagom. Bara någon dag senare sa jag till chefedaktören att det är bra att det finns extra tid så vi kan gå igenom text och bilder så de blir perfekt. “Nej lagom blir bra” sa han. Tagen på bar gärning! Det gäller att finna var min ribba för reportage-lagom ligger så jag kan få bli nöjd nån gång ?☺

Men eftersom man väl får fira när det går bra, så har jag även levt som jag lär x antal gånger. Jag har varit lagom duktig på att leva som jag lär 😉 Vatusan jag nu lär! ?

Ha det bra! ?

Annons
Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.