Elina Sundström
Yoga World

En av de braiga grejerna med att vara frilans som jobbar hemmifrån, är att jag kan ta en spontan danspaus när musiken ger feeling utan att någon ser.
Nu ska jag ta den här ograciöst skutt-snurrande vanan till nya nivåer! I kväll blev det både ett afrodanspass med alltid lika glädjespridande Gunilla Pettersson på gymmix (love it!). Och så har jag hoppat på en danskurs med Sofia Hillbom (som jag intervjuat till Sala Allehanda och Yoga World förut och som även är yogalärare). Sån härlig energi och så kör-ba-kör-kul! (och så sjukt snygga moves vad hon än gör – den kvinnan ÄR dans fast hon står still typ, avis!) Om några veckor kanske jag vet vilken fot som är höger och vilken som är vänster och jag kanske kan snurra utan att bli yr! ?:)

Foto från intervjun med Sofia på Svartsjö slott i vintras.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.