Elina Sundström
Yoga World

I morgon drar yoga games i Göteborg igång för fullt, med utställare och mängder av pass. Och i dag har det varit två tretimmarsworkshops man kunnat gå (fyra olika på två olika tider).
Mässan är gratis och det finns även gratispass att ta del av. Så om du inte redan har planerat att komma hit – gör det! 🙂 Kom förbi och hälsa på oss i yoga world montern eller på E@sundstromskan mellan något pass, som på bilden är på väg upp i stolen, acroyoga på dagens workshop. Chefredaktör @saravalfridsson med flera härliga i yoga world teamet kommer i morgon. Hoppas vi ses, vi vill lära känna er och höra om vad ni vill läsa om framöver. Är ni inte i Göteborg – skriv en liten hälsning och läsningsönskemål här.
Trevlig helg! ??

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.