Elina Sundström
Yoga World

Hur syns yogan i ditt liv? Brett Moran satt i fängelse och lovade sig att börja leva på ett nytt vis. Men ett halvår efter att han blivit fri satt han inne igen. Han har försökt och misslyckats, försökt och misslyckats – och lyckats. Genom visualiseringar som dagligen påminner honom om vägen och målet i hans liv har hans grundtillstånd förändrats. Han försöker och misslyckas och lyckas om vartannat som varenda människa fortfarande ständigt här i livet, men har allt fler goda erfarenheter och ageranden, och är och blir allt mer av den han vill vara.

Är det något som får sammanfatta Yoga Games kan det nog få vara tålamod. Många är de lärare som framfört att förändring tar tid. Vi är alla i processer, ingen blir någonsin färdig “so start enjoy the journey already now” som Chad Hamrin uttryckte det på hans hip flow-pass.
Vare sig vi vill kunna sätta foten bakom huvudet eller leva ett liv utan kriminalitet, kunna naila den där armbalansen någon på instagram så snitsigt poserat eller finna den magiska livsstilsbalansen, acceptansen eller modet och resurserna att uppfylla sina drömmar – då är det tålamod och långvarig praktik som krävs.

Då behöver vi lära känna våra intentioner och våra varför, vår mångsidighet i hur vi tänker, känner och agerar i olika situationer (och se att detta kan förändras), hur vi agerar när livet skiter sig – och ha självmedkänsla och tålamod att fortsätta dit vi vill.
Reflektion av mig, andra kan såklart ha en helt annan bild av helgen.
Kram!

Repost @yogaworld.se (För dem som inte gillar svordomar – det finns ett fint och tillåtande budskap trots titeln i bilden ?)

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.