Elina Sundström
Yoga World
Resa i Yoga

Skäringer och Mannheimer + yogainspo

“Gomorron på dig din fule fan” Skäringers och Mannheimers podd! Lyssssssnaa! ? Så spot on. Vi blir inte lyckliga av att ljuga för oss själva utan mår bra av att vara glada när vi är glada och ledsna när vi är ledsna och känner vi oss som en ful fan får vi i alla fall bli hälsad en god morgon. Och en bowl kan ju lika gärna vara en filmjölkstallrik med müsli. Tack @tusenblomma för tips på lyssning på tåget från Göteborg. Och tack @thehorseandhisgirl för fin em i Göteborg och som även ledde till bilden här med trädposering. Byxorna sprack inte hurraaa och jag har massa inspiration för yogaklasserna därhemma efter tre dagars yogakalas.

Från instagram @sundstromskan.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.