Elina Sundström
Yoga World
Yogaresor och event

Yoga SUP och surf i Portugal

Sista dagen i Portugal i dag. Har varit mycket offline – skönt och bra med digital nedkoppling emellanåt.
Yoga, surf, SUP (Stand up paddleboard) och SUP-yoga. Sandstrand, promenader och god mat i mängder. Cascais 30 min från Lissabon och centret Salty pelican får höga betyg i allt! Mysigt ställe och bra folk. Yogaläraren Ida är helt fantastisk, underbar människa och lärare! Henne ska jag skriva mer om senare. En inspiration för mig!

Även ett par dagar i Lissabon.
Med vännen Sofia Savander som ni ser på bilderna ??

Vem inspireras du av?

Annons
Annons

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.