Elina Sundström
Yoga World
Prova på-pass och Meningsfulla mötenYogaresor och event

Magnesia Vevve och yogalärarutbildning

Hej igen! Så här kommer sista inlägget från Finland. Fler bilder finns på @sundstromskan, samt här där Vevve skriver om festivalen.

Här kommer inlägget:)

Så mycket awesomeness. Denna kvinna har råstyrka fysiskt och psykiskt – en råstyrka som såklart omfattar att kunna visa sig ärligt mänsklig och erkänna sina fel – det är varför du är så äkta i mina ögon. Givmild med kunskap, närvaro och sisterhood – att lyfta andra/varandra, med inregritet och kärlek. Är mina personliga åsikter om några goa egenskaper hon har.
Hon levererar härliga döjobbiga svettiga skrattfyllda yogapass så väl som mjuk yinyogamys. Djup och jordnära. Soft musik och hiphop.

Yoga = förening i vilket tempo du än är. I den just du är. Det är så gött med dig Vevve. Vi får vara dem vi är. Shakea/twerka loss eller diskutera livet. Tack för ett dygn som fick för fort. På @magnesiafestival.

I slutet av augusti blir det Köpenhamn yogafestival dör Vevve undervisar och jag assisterar. Har du möjlighet – möt oss där 🙂

Ni vet väl att hon startar en yogautbildning i vår? Kika in här. Eftersom jag vet att Vevve har extremt god kunskap om kroppen, asanas, linjering, assisteringar så väl som yogafilosofin och är en klok stark kvinna med förmåga att undervisa tydligt och intressant utifrån olika personer och gruppers förutsättningar – och dessutom tagit in gästyogalärare, är detta en yogalärarutbildning som jag själv vill gå.

Må topp
Elina

Annons
Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.