Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

Senaste @yogaworld.se är ute! Kärlekstema och jag fick träffa kloka dunderinspirerande @yogawithfrida @monikavasic_moyolo @freemoveyoga @jojonorell för reportage. Mycket fint jag tar med mig från dessa möten.
Jag tjuvfångades tydligen också på bilduppslaget från @yogagames i Göteborg när jag stod i montern. Det här med monterarbete var för övrigt trevligt, för att få träffa er läsare! Jag tycker alltid att det är givande att höra vad ni vill läsa om, vad ni är intresserade av, vad ni tänker på. Det är ju för er vi gör tidningen ?
Ha det bäst!
Elina

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons