Elina Sundström
Yoga World
Prova på-pass och Meningsfulla möten

Yoga på loftet – Dharma yoga i Västerås

Hejhej!

Hoppas att ni har en fin helg.

I går var jag på invigning av Alexandra Kamblers yogastudio – ett loft i en vacker äldre del av Västerås. Hon har tidigare varit på olika platser i Västerås några år för att nu ha sitt eget tillhåll. Supermysigt inrett och en mjuk skön klass, hjärtlig klok lärare. Så fick vi mat från Veggoköket – en butik och restaurang som en god vän till mig driver med sin man och ett par till. Vi satt och åt och drack te och hade det så mysigt.

Ett par vänner har tipsat om henne tidigare och först nu blev det av att jag tog mig på ett pass. Är bara en halvtimme till Västerås från Sala, men ändå.

En varm rekommendation för er som bor i eller har vägarna förbi Västerås. Så fint att ha en plats att sitta och landa i efter passet också. Antingen bara vila eller prata med andra.

Tack Alexandra ??
Kram

Bilder av Alexandra (tack!):

Bilder av mig:

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.