Elina Sundström
Yoga World

Jag delade tidigare en bild och text om “Bilden av yoga”.

Med @yogaworld.se på instagram kör vi (du, jag, vi alla kan vara med) nu hashtaggen #bildenavyoga. Var med och dela dina bilder av yoga. ??

Låt oss dela bredd och variation, genuinitet och personlighet. Hur du än ser ut, är och gör. Oavsett ålder, kroppsform. Var med och dela vad yoga är för dig just nu – i morgon kanske något annat.

Yoga är för alla. Hoppas på en härlig tagg med massa människor som älskar yoga. Där vi förvisso delar bilder, men huvudbudskapet är att yoga inte är något som går att se på en bild, utan en känsla av förening inuti. Yoga är personligt för just dig och det väsentliga är din upplevelse.

Det behöver inte vara “perfekt” vad nu det är – får såklart vara i en fin miljö men kan lika gärna vara i stökigt vardagsrum eller i liten trång studentlya. Vig eller stel, fridfull eller rörig i huvudet. Glad eller ledsen. Med enda gemensamma nämnare att vi gärna yogar. Visa dig eller en bit av det yoga är för dig, med eller utan yogamatta. En bok. En plats. En handling. En illustrerad känsla. En asana. Ett möte. En video. En låt.

(På denna bilden har jag fångat @vevvejaderlund när hon höll pass i fullproppat tält (och många utanför i gräset) på #copenhagenyogafestival. För att illustrera EN bild av yoga – denna gång många glada människor som såg ut att ha det härligt ?)

Ha en fin dag!
Elina

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.