Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Okategoriserade

Upplev wow!

“Gud kan stå där med regnbågen och alla sina änglar, men du ser det inte för du är fullt upptagen med att syna dina tillkortakommanden” (utseende, prestationer, egenskaper etc).
Tappa aldrig ditt wow – handlar Lina Nielsens predikan om i Hillsong.

Mer om det här nedan:

Försökte fånga så ordangrant jag kunde. Wow: – Att se förundran i stort som smått – det mäktiga i hur kroppens delar fungerar, att vi har ett hem, doften av regn, ljudet av fågelsång, den första munnen te eller kaffe på morgonen. – Låt inte vardagspussel, vanor, bitterhet eller fokus på dug själv bli ett filter över ditt wow. Låt dig fyllas av förundran.

– Allt sker inte av en anledning, allt har inte en mening, svårigheter är där och ska inte förringas. Vi kan skapa meningar ut från svårigheter, det kommer sedan. Våga fortsätta sträcka dig till hopp, nåd och förundran på nytt. Gud finns med i gott som ont. Välj fokus.

– Tacksamhet är vägen till wow, förundran, the passway to praise.

– Tappad glädje: börja tacka, och du ser ditt wow. Vi har det gudomliga i oss, var och en av oss. Se, pånyttse. Låt oss bli bra på att tacka.

– Förväntan! När vi öppnar oss för att se wow, kan vi lättare ta emot och bidra med förundran! Öppna ögonen!

(För oss som inte definerar oss kristna: Vi kan ta samma vackra budskap, ta del av de fina i predikan utan att tro på allt! Fantastiskt, älskar’t! Vi har någon kraft här i oss, och i medmänsklighet, naturen, Gud vad du än tror på. Mitt i mörkaste mörker finns det också. Även i mörkaste natt och det är supersvårt att se ljuset – se den flämtande lilla lågan, och se det med förundran. Allt är inte wow, men vi kommer kunna se det igen – det finns ett wow på andra sidan som Lina sa under predikan).

Tack @linamnielsen för en så bra predikan ??

Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar

Annons
Annons