Elina Sundström
Yoga World

Exakt hur mysigt ser inte det här ut!? Det är delvis en illusion ? Svettiga klasser och mycket styrka känns i kroppen (och kräver ej filtar längre minsann!) blandat med mjukhet och värme känns i hjärtat. ??

No bullshit eller yttre måsten, hundra procent eget ansvar och frihet. Vägen är historia olika perspektiv energimedicin möter anatomi, öst möter väst, hur funkar din kropp hur känns det i dig just nu, vad behöver du; du känner något vad handlar det om hur vill du agera på det. Prova testa lita in istället för leta ut. Ta det i smörgåsbordet som passar din kropp ditt sinne din själ, just nu.

Dagens yogaklass – har jag någon gång glömt varför jag yogar så är det väckt igen.

Nu blir det en till myskväll hos fin vän.
Kram från Elina

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.