Elina Sundström
Yoga World
Prova på-pass och Meningsfulla möten

Liknelser för att hitta rätt

Som fan av likelser älskar jag Vevves pedagogiska undervisning. Jag vet att älska är ett starkt ord. Men om ni får uppleva känslan i kroppen så förstår ni varför jag tar i!

På den här bilden visar Vevve hur vi kan tänka oss bröstkorgen vrida sig som en grillgris runt ryggraden (brutal syn i mitt inre dock men tydligt!).

Salabor ni kommer få tacka @vevvejaderlund för att tisdagens klass kommer bli magnifik och för träningsvärken på ställen ni inte visste man kan ha träningsvärk i/på. Var beredda på styrka, stretch, expansion, förlängda och fördjupade andetag och att aktivt lyssna på din kropps behov, möjligheter, gränser och sensationer. Jag har en arsenal av symboler som ger i alla fall mig aha-upplevelser. Och ska göra mitt bästa att föra kunskapen vidare. ???

Ps: Du vet väl att Vevve håller yogalärarutbildning med kursstart våren 2018? Kolla in det här.

Må gott
Elina

Annons
Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.