Elina Sundström
Yoga World
Okategoriserade

Yogaresa till Borneo

Hej!

Skulle det vara så att du har tid och möjlighet att resa iväg i november? Kolla in resan till regnskogen i Borneo med yoga, meditation, utflykter och bidrag till sociala projekt. Se hur researrangören Didi som jag intervjuat förr (underbart möte, insiktsfullt, värnande, genuint och stärkande – läs här) beskriver det här nedan och mer info om tid, pris och upplägg här.

Kom med på en helt otrolig resa till Borneo! Vi yogar i en fantastisk sal mitt inne i regnskogen. Du ser ut över en dal av djungel och långt borta i fjärran ser du havet. Det surrar av energi och kraft runtomkring dig. Du fylls av energi och vitalitet.
Hitta lugnet och avslappningen men framförallt hitta tillbaks till dig själv bortom stress och krav. Massage ingår i veckan samt spännande utflykter bland annat besök på en kulturby där vi både stöter på huvudjägare, får se bambudansen och blåsa med blåspilar. Vi mediterar, äter god vegetarisk mat fri från gluten, mjölkprodukter och socker.
Vi tar hand om allt! Du tar hand om dig själv!
Hoppas att få ses på Borneo i november och få värme, färger, sol, bad, yoga och meditation tillsammans!
Med värme,
Didi

Bilder från Didi, Joyful joyrney.

Hoppas vi ses där!
Kram /Elina

Annons
Annons
Tags : yogaresa

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.