Elina Sundström
Yoga World
Bilden av yogaOkategoriserade

Fota för skogen! & Yoga med utsikt

Hej!

Sara skrev inför helgen att hon skulle ut i skogen med sonen, ta en bild och tagga #alprowwf. Alpro och WWF samarbetar nämligen i en kampanj: När 100 bilder taggats skänker de pengar för att plantera skog i östafrika motsvarande 100 villaträdgårdars storlek. Hur stort det är vet jag inte, men eftersom skog är viktigt för biologisk mångfald, närmiljön, klimatet, och dessutom har rekreationsvärden som inte går att värdesätta i pengar – så är det toppenbra med varenda trädområde som planteras. Mer skog!

Så när jag var och hälsade på min goa vän Rebecka och hennes Niclas fick det bli några bilder under skogspromenaden till instagram. Gör det gärna du med 😀

Jag och Rebecka tog en till promenad i söndags också, som föranledde fler bilder och följande instainlägg (på @sundstromskan):

Fick feeling ???
Bästa yogastudion är ju här i svensk natur; Skog, sjö klippor, då kände jag friheten vilja ta uttryck genom kroppen. Tänkte ta ett Ronja Rövardotterskrik, men det fanns folk där nere som hade kunnat bli vettskrämda ?? Att vända sig upp och ned, bak och fram och balansleka blev glädjefyllt nog! Fick bli lite insta-yogapositioner ändå!

Skogssällskapet @rebeckasdagar ??

Annons
Annons
Tags : Alprowwf

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.