Elina Sundström
Yoga World

En tibetansk munk som studerar på sfi, berättade att klassen hade i läxa att lyssna på podden Björn & Navid.

Lasse brandman tipsade en vän som var trött på innehållslöst snack, och fick tips om att lyssna på podden för att få goa, tankeväckande samtal män emellan.

Björns frisör, Roger hår, berättade att en ung man som också fått håret klippt hos sig, varit nedstämd och gått till psykolog. Den unge mannen fick tips av psykologen att lyssna på ett särskilt avsnitt av Björn & Navid.

Gör som sfi-läraren, tibetanska munken, brandmannen och vännen, hårfrisören och den unge mannen, Elina och alla vi andra 30 000 lyssnare – dra på Björn & Navid!

Jag ska snart skicka min intervju med dem till dem för läsning. Och är ovanligt nervös, eftersom det här är förebilder till mig som är kungar på ord och vishet. Jag tror också att de kan komma att ge en mängd kommentarer på min text, förhoppningsvis sågande men jag får tänka på att det är något som gör texten bättre. De är ju proffs.
Ni kommer få läsa i ett kommande nummer av Yoga World.
Det blir intressant!
Kram
/Elina

Annons
Annons
Tags : Björn&Navid

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.