Elina Sundström
Yoga World
OkategoriseradeYogaresor och event

Ängsbacka yoga & dance easter festival!

Hej!

Har du inga planer för påsken än? 29 mars till 2 april blir det dagar med yoga, dans, meditation och andra workshops och pass så som bl.a open stage och poesi – spännande! Hoppas att vi ses där! Jag ser så mycket fram emot dagarna. Jag har hört att platsen äe jättefin i Värmländska naturen. Här ser ni mer info om festivalen.

Jag ska dit då det är Angelica Nanda Schäfer, en fin vän och fantastiskt duktig yogalärare och som arrangerar festivalen ihop med sin sambo JoJo Norell. De kan det här med festivaler, då de driver YoDa Festival med bravur. Dit kommer också Sanni Kallio som ni ser på bilden här ovan. Denna finska powerkvinna har treårig utbildning i dans, med fokus på contemporary dance (modern dans) och kontaktimprovisation, något som hon kommer att hålla en workshop i, som även omfattar yoga och stor dos kroppsnärvaro. Vi lärde känna varandra i december på Borneo, där bilden är ifrån – en själsfrände från start! Jag ser så mycket fram emot att träffa henne igen och prata livet och träffa Angelica igen dom just nu är i Asien, åh, glädjetacksamheten är total att få hänga med dessa två och gå på härliga pass!

Jag har spanat in schemat och förutom Sannis pass ska jag gå på afrodans (älskar’t!), Angelica och JoJo:s Freemove och är jag nyfiken på en hel del annat så som Yoga Groove, Mozamboxan dance, yin restorative m.m – här ser ni schemat.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.