Elina Sundström
Yoga World
OkategoriseradeProva på-pass och Meningsfulla mötenYogaresor och event

Yoga Games i Göteborg! För nybörjare och vana!

Hej!

27-29 april är det Yoga Games i Göteborg! Vi är några från Yoga World som kommer att vara där. Ni finner oss på pass eller i Yoga Worlds monter – kom och prata yoga och tidning med oss! Vi vill lära känna er och vad ni vill veta mer om i yogasammanhang för att få skrivuppslag. Det kommer att finnas tidningar och prenumerationer till förmånliga priser!

Jag ser så mycket fram emot detta – Stockholmshelgen i februari var så givande och det är fantastiska lärare med ett varierat utbud av yogastilar, föreläsningar och nivåer. Det finns mycket för nybörjare så väl som lite mer avancerade pass. Kika in informationsvideon här:

Mässan med utställare är gratis för alla – så kika gärna in om du är i Göteborg! Det finns fortfarande möjlighet att köpa biljetter – och det finns dessutom gratispass att gå på – kolla schemat som kommer upp inom kort på yogagames.se –> Göteborg.

Må gott!
Elina

(Bilder och video från Yoga Games)

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.