Elina Sundström
Yoga World
Yogaresor och event

Yoga boost Mariefred – naturskön lyckodag!

Nästa lördag, 26 maj, är det Yoga Boost Mariefred! Det var så bra i fjol när jag var där med fantastiska sällskapet av två Salakvinnor jag lärt känna via yogan.

Yogapassen, afrodansen, soma moveklassen – love it!! Det var en hel dags underbarhet. Jag gick i ett glädjemoln, och då de satsat ännu mer i år kommer dagen bli något det bara inte går att missa. Du får en hel dag med klasser för bara 495 kronor!

Och är du som jag naturromantiker: Alltså när vi åkte över bron över vattnet och vidare förbi ängar, skog och slutligen kom fram till vad som kan vara en av Sveriges top 5-vackraste städer, Mariefred, ja det var lätt värt att åka bara för utsikten från bilfönstret!

Ska bli så roligt att träffa härliga fina Nathalie Nilant också, en av arrangörerna. Tiden har farit så snabbt tänk att det ibland är så klurigt att få till träffar!

Det finns platser kvar så in och boka 😍 googla yogaboost mariefred och du hittar bokningen högst upp, springtime.se.
Bilder med rättighet att använda från @yogaboostmariefred.

Annons
Annons

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.