Elina Sundström
Yoga World

Om mig

Elina Sundström heter jag och är frilansjournalist, yogalärare och författare. I yrket som skribent i lokaltidning, magasin och böcker har jag förmånen att möta och lära av människor som kan inspirera, beröra och påverka. I yogasammanhang är det något särskilt i stämningen som uppstår i och efter yogaklasser – med deltagare från tonår till 70 plus med olika bakgrunder.

Med bloggen vill jag dela inre och yttre resor av människor med yogafilosofin som grundstomme. Här finns också en hel del egna funderingar, vardagsbetraktelser och saker som händer i mitt liv. Alltid med förhoppning om att dela något som kan ge dig något – vare sig det är insikter från en kurs jag gått på, mina egna dilemman (här är det ingen perfektion) eller något trevligt som hänt. Oftast med yogisk koppling på ett eller annat vis – där det snarare är filosofin utanför mattan än de praktiska yoga-asanas du får ta del av. Du får gärna interagera, dela tips och tankar. Jag vill gärna lära känna dig som läsare!

Jag föreläser också om mina senare böcker:

“Jag är också viktig – om att vara ung anhörig till en familjemedlem som är sjuk eller har ett funktionshinder” (MBM-förlag) och

“Hälsohets – en bok om stress, prestationskrav, ätstörningar och vägar till ett friskare liv”. (Miro förlag)

Jag har även skrivit boken “Engagemangsguiden – en handbok om ideellt engagemang och volontärarbete” (guidebok till olika ideella organisationer och politiska ungdomsförbund, utgiven av Rädda Barnens Ungdomsförbund).

Yogan är värdefull i mitt liv på många vis, bland annat som ett sätt att öka medvetenheten och hantera tankar och känslor (men såklart inte “klar”), det är en resa utan tydlig början eller slut.

E-post: elinasundstrom@hotmail.se

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.